Cotlet de porc la tava in vin alb

Va prezint aceste cotlete de porc la tava in sos de vin alb, intovarasite cu niste cartofi noi si doua rosioare.

Ingrediente: 2 felii cotlet de porc, 1 pahar de vin alb (sec sau demisec), 1 lingura ulei, legume (cartofi noi, rosioare, …), 2 catei de usturoi, busuioc, cimbru, rozmarin, dafin, piper, sare

Mod de preparare:

Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente se aseaza peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.
Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.

Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.

Pofta buna!

Sursa: Ceretetemaifacfeteleblogspot.com

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s