Saleuri cu vin alb

Iti propun o reteta de saleuri cu vin sunt foarte fragede si bune. Saleurile cu vin alb se prepara intr-un timp scurt, motiv pentru care trebuie sa iei in calcul aceasta reteta cand doresti un aperitiv savuros, care sa poata fi servit repede.

Ingrediente:

* 200g de unt
* 100-150 g smintina
* 1 lingurita de sare
* 300g faina
* 2 linguri de vin alb ( sa nu fie un vin foarte dulce).

* Se pot „pudra” cu cascaval, mac, susan, chimen sau ce altceva va trece prin cap pe moment.

Se amesteca ingredientele de mai sus –untul, smantana, sarea, faina si vinul – se face o bila care se acopera cu folie de plastic si se da un pic la rece ca sa nu avem dificultati la taiat.

Se aseaza in tava pe hirtie de copt sau se poate tapeta tava cu unt si faina. Se pensuleaza pe ele ou batut si se presara cu susan.

Se coc 10 minute la 200 grade Celsius.

Pofta buna!

Sursa: blogul Isabelei Dobrini

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s