Compania Cotnari a lansat campania „Vinul de aur”

In ultimii ani, vinurile de Cotnari au primit 111 medalii de aur la concursurile internationale. Ca atare, conducerea combinatului de vinificatie de la Cotnari a decis sa lanseze campania „Vinul de aur”, in cadrul careia cei mai fideli 111 consumatori ai cunoscutelor vinuri vor fi premiati cu aur.

„Compania Cotnari a demarat de luna aceasta o ampla campanie promotionala pentru consumatorul final, cu premii in valoare totala de 1.100.000 de lei”, sustin reprezentantii SC Cotnari SA.

Pentru a participa la promotie consumatorii trebuie sa cumpere in perioada 1 februarie – 31 decembrie 2010 cel putin doua produse participante la promotie, anume doua sticle de vin, si sa trimita prin posta un plic cu cele doua capisoane pe adresa companiei, cu mentiunea „pentru concurs”.

In fiecare luna, prin tragere la sorti vor fi acordate cate 100 de medalii de aur de cate zece grame fiecare, zece medalii de aur a cate 20 de grame, iar pe data de 15 ianuarie 2011 va fi acordat marele premiu, o sticla din aur de 500 de grame. De asemenea, consumatorii pot castiga si unul dintre cele 100.000 de premii instant, constand in sticle de vin, motiv pentru care dopul sticlelor cu vinuri de Cotnari trebuie studiat cu atentie anul acesta.

Sursa: Flacara Iasului
Data publicarii: 9 februarie 2010

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Cotnari in presa și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s