Pate de ficat cu vin alb

Te-ai gandit vreodata ca este posibila o astfel de combinatie? Ei bine, iti spunem ca DA. De ce ai nevoie:

400 g ficatei
2 cepe-marime medie
2 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
ceva ulei
1 canita de cafea cu vin alb

Mod de preparare…

Se taie ceapa si se pune pe foc dupa ce, in prealabil, a fost incins uleiul. In momentul in care ceapa a devenit aurie, se adauga si usturoiul impreuna cu ficateii. Amestecul astfel rezultat se pune la foc rapid si se amesteca destul de des pentru ca se poate afuma. Intre timp se poate condimenta dupa gust, iar in momentul in care a scazut apa se adauga vinul. In continuare se lasa tot la foc rapid si se fierbe pana scade toata apa. La final, procedeul este simplu, amestecul se lasa sa se racoreasca pentru ca mai apoi sa fie amestecat in blender pana devine o pasta omogena.

Citeste intreg articolul

http://retete.eva.ro

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s