Cotnari te premiaza!

CROAZIERA DE LUX
Chiar daca actualul context economic este mai ostil, Compania Cotnari isi continua traditia de a premia distribuitorii care si-au indeplinit obligatiile contractuale aferente anului trecut, cu o excursie  deosebita.

Dupa calatoriile  din China, Noua Zeelanda, Australia, America, Hawai, anul acesta 80 de persoane au fost rasfatate la bordul unui imens vas de croaziera.
Doua saptamani in turul tarilor nordice, cu debarcari in fiecare oras important, cu servicii all-inclusive, cu  1500 de oameni care erau doar membrii echipajului, care au avut servicii ireprosabile, relaxare si plimbari prin cele mai frumoase orase nordice: COPENHAGA, STOCHOLM, HELSINKI, ST. PETERSBURG, TALLIN, GDNASK, OSLO – cu asta se pot lauda participantii.

Croaziera Cotnari Cotnari premiere Cotnari Excursie

«Am ajuns acasa, dar gandul mi-e tot acolo. Nu ma pot desprinde» – ne spunea unul dintre partenerii nostri zilele trecute.

«In urma acestor minunate perioade de relaxare si evadare din prezent, anual, din 2006 pana azi, am reusit sa formam o echipa inchegata si unita cu partenerii nostri de distributie.
Am reusit sa legam si altfel de relatii, sa ne cunoastem familiile, sa discutam si alte aspecte, nu numai de afaceri. Ne bucura faptul ca suntem ca o mare familie, de aceeasi parte a baricadei si nu fata in fata.

Vin momente in viata in care asemenea relatii conteaza enorm si impreuna putem gasi cele mai bune solutii.» – a declarat Presedintele Directoratului Companiei Cotnari – dl. dr. ec. Constantin DELEANU.

COMPANIA COTNARI                                   19.08.2010

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Cotnari in presa și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s