ciuperci cu vin alb

(complexitate redusa)

Ingrediente:
0,500 ciuperci albe mici
3 linguri ulei
sare ,piper
1 lingura de ceapa tocata marunt
1 lingura de patrunjel tocat marunt
2 lamai(zeama)
0,150 ml vin alb
1 lingura de mustar englezesc(obtional

Mod de preparare:

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza.
Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga sarea, piperul, ceapa, patrunjelul, zeama de lamaie, vinul.
Acopera cratita si lasa 5 minute sa fiarba clocotit. Se serveste rece.
Cine doreste poate pune mustar pt a fi mai picant.
Se serveste ca garnitura.

Anunțuri

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s