Pui in vin

Pentru reteta asta simpla si rapida (dar recomandata cand nu mai aveti de plecat cu masina!) aveti nevoie de un piept de pui pe care il tocati cubulete si il condimentati dupa gust cu piper si sare.

Mai ai nevoie de 1 cana de vin alb pe care il amesteci cu putin otet, putina zeama de lamaie si 3-4 catei de usturoi tocati marunt si pe care le fierbi cateva minute. In acest sos pui puiul si il fierbi incet pana se patrunde carnea.

La sfarsit adaugi patrunjel, iar eu am mai adaugat si putin usturoi verde.

L-am servit cu paste pentru ca s-a potrivit perfect cu sosul ramas.

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s