Salata de ciuperci in vin alb

O salata care se face rapid, foarte sanatoasa și foarte gustoasa. „Conceputa” de mine (fireste, sunt convins ca au conceput-o mii de alti oameni înaintea mea) intr-o seara in care nu aveam mare chef să mă întind la gatit, dar aveam nevoie de-o garnitura buna la niște peste. Pentru salata asta, avem nevoie de:

     

  • 500 gr. ciuperci proaspete (deci NU din conservă); eu am folosit champignon
  • 2 legături de ceapă verde (dacă n-aveți și n-aveți, puteți folosi și ceapă obișnuită, tăiată cât mai mărunt)
  • 50 ml. vin alb demisec
  • 30 ml. sos de soia
  • ulei extravirgin de măsline
  • usturoi
  •  

Ceapa se taie rondele, ciupercile se tin sub jet de apa….

Citeste articolul integral

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s