Ficat de curcan cu vin

Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g ficat de curcan
150 ml lapte dulce
100 ml vin alb  sec
4 – 5 catei de usturoi
sare
piper
o lingurita ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Se spala bine ficatii, dupa care se pun intr-un bol in care s-a pus prealabil laptele cu sare si piper si se da la frigider peste noapte.
Se scot ficatii si se pun in ulei, se calesc un pic, dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute.
La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa acoperita tigaia 5 minute.

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s