Consumul de vin (3) – Sanatate curata

Un studiu din 2007 a constatat că vinuri albe şi roşii sunt agenţi anti-bacteriene  eficace impotriva tulpinilor de Streptococcus. De asemenea, un raport din octombrie 2008, prezentat in emisiunea Cancer Epidemiology, Biomarkers, postulează faptul că consumul moderat de vin roşu poate reduce riscul de cancer pulmonar la barbati.

 

Efectul asupra creierului este, de asemenea, în studiu. Un studiu a concluzionat că vinul făcut din Cabernet Sauvignon de struguri reduce riscul de boala lui Alzheimer.

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Stiati ca ...Despre vin și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s