Carne de vitel cu vin alb

Combina carnea de vitel cu legume proaspete si cu un pahar de vin alb si vei obtine un preparat gustos si hranitor.

 

Ingrediente

1 kg carne de vital
500 ml vin alb demisec
2 morcovi mari
1 capatana de usturoi
1 telina mica
1 legatura ceapa verde
2 cepe albe, mari
200 gr bulion sau pasta de tomate
1 legatura patrunjel
sare, piper verde, foi de dafin, ulei, lamaie

Mod de preparare

Ci Carnea de vitel se taie in cubulete mici si se pune la prajit in tigaie pana se rumeneste bine.

Morcovul, ceapa, telina se curate si se toaca rondele, care se adauga la carnea prajita, impreuna cu ustroiul zdrobit, cateva foi de dafin si zeama de lamaie.

Dupa cateva minute de calit se adauga vinul alb si se acopera cu un capac.

Dupa ce s-a evaporate vinul complet se adauga bulionul de rosii, iar dupa 5 minute patrunjelul tocat marunt.

Citeste articolul integral

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s