Friptura de porc in sos de vin cu mere si rozmarin

Si cum mereu am iubit o friptura buna cu mere, am incercat cu maxima nerabdare si incantare aceasta minunata reteta.

Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina

si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata.

Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii.


Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.

Serviti cu cartofi fierti.

Citeste articolul integral

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s