Quinoa cu vin alb si broccoli

Categorie: Mancare gatita
Specific: italian
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 4
Aroma deosebita a boabelor de quinoa este imbogatita de aroma vinului alb pentru un preparat culinar de exceptie.
Ingrediente

350 gr boabe quinoa
1 ceapa mici rosie
100 ml supa de legume
200 ml vin alb demisec
4 buchetele broccoli
1 legatura ceapa verde
sare, piper verde, ulei de masline, zeama de lamaie

Mod de preparare

Boabele de quinoa se spala si se pun la fiert impreuna cu sare si piper, cam 10 minute, apoi se scurg.

Ceapa rosie se toaca marunt si impreuna cu ceapa verde tocata mediu se pun la calit in ulei de masline, cateva minute.

Se adauga usturoiul, boabele de quinoa fierte, supa de legume, vinul alb si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute.

Broccoli se fierbe, se scurge si se pune intr-un castron, peste care se adauga amestecul calit, sare si piper verde.

 

About cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Mancaruri si vin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s