Campania Cotnari-Vinul de Aur si-a desemnat marele castigator!

    SORIN DANIEL PLESU, din Otopeni, este câstigãtorul unei sticle din aur în greutate de 505 grame oferite deCompania Cotnari .
La extragerea de sâmbãtã au participat toate plicurile primite în perioada 1 februarie-31 decembrie 2011 si au fost prezenti toti cei care au promovat in ultimii ani vinurile de Cotnari:luptatorii K1 Catalin Morosan si Sebastian Ciobanu, interpretii de muzica populara:Maria Selaru, Margareta Clipa, Daniela Condurache, Cornelia si Lupu Rednic, care au participat activ si la prima runda a tragerii la sorti.
Extragerea finala de sâmbãtã a fost efectuatã de Constantin Deleanu-Presedintele Companiei Cotnari , in prezenta comisiei , avocatului si a notarului.

    Începând din luna februarie si pânã pe 31 decembrie, s-a derulat o amplã campanie cu premii în valoare de 1,1 milioane de lei care au constat în: 100.000 de sticle de 0,75 cl cu vin Grasã de Cotnari (premii instant), 100 de medalii de aur a câte 10 grame fiecare (câte 10 pe lunã,prin tragere la sorti pe data de 15 a lunii urmãtoare), 10 mari medalii de aur a câte 20 de grame fiecare (câte una pe lunã, prin tragere la sorti lunarã pe data de 15 a lunii urmãtoare) si marele premiu, o sticlã din aur, cântãrind 500 grame, care a fost acordatã la marea tragere finalã de sâmbãtã.

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în concursuri, Cotnari in presa, Premii, Video și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s