Thailanda si Malaezia

Compania Cotnari a premiat distribuitorii care si-au indeplinit obligatiile contractuale aferente anului trecut, cu o excursie  deosebita.

Dupa ce in anii din urma, distribuitorii Companiei Cotnari au vizitat China, Noua Zeelanda, Australia, America, Hawai, croaziera in tarile nordice, anul acesta in februarie 100 de persoane au ajuns in Thailanda si Malaezia

Plaja si excursiile in diversele si frumoasele insule din zona au fost capul de afis.

„Am ajuns acasa, dar gandul mi-e tot acolo.La temperaturi de 35 grade, la soare. Nu ma pot desprinde ” – ne spunea unul dintre partenerii nostri zilele trecute.

„In urma acestor minunate  perioade de relaxare  si evadare din prezent,  din 2006  pana  azi,  am reusit sa formam o echipa inchegata si unita cu partenerii nostri de distributie. Am legat  si altfel de relatii si ne-am  cunoscut  familiile, depasind astfel simpla comunicare legata strict de afaceri. Sunt  momente unice  in viata, in care a relatiile interumane le completeaza pe cele de afaceri. ” – a declarat Presedintele Directoratului Companiei Cotnari – Dl. Dr. Ec. Constantin DELEANU.

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Cadoul Perfect, Cotnari in presa, Premii, turism, Vinul și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s