BRUXELLES-COTNARI-ROMANIA

In luna mai  Compania Cotnari a participat  la Concursul International de Vinuri  Bruxelles 2012. Daca anul trecut, la editie aniversara a 50 de ani de la debutul acestui recunoscut concurs, Compania Cotnari puncta prin trei medalii de aur si un argint, in acest an vinurile de Cotnari au obtinut patru medalii de aur: TAMAIOASA DULCE de 2011, FETEASCA ALBA  1996, GRASA DE COTNARI 2006 si GRASA DE COTNARI 2002.

Prin aceste medalii  subliniem inca o data continuarea traditiei si a calitatii vinurilor Companiei Cotnari. Atat vinurile vechi (tezaurul Companiei) evolueaza in calitate de la an la an, dar si vinurile tinere debuteaza in forta.

Aceste rezultate nu pot decat sa confirme traiectoria ascendenta pe care merge Compania Cotnari si calitatea vinurilor sale  recunoscuta la nivel international.

Intr-un concurs de o asemenea amploare , cu reguli stricte OIV, unde doar 30% din probe obtin dreptul de a fi premiate, vinurile  de Cotnari si-au dovedit din nou valoarea.

Lider incontestabil al calitatii vinurilor romanesti, Compania Cotnari reprezinta si sustine imaginea Romaniei pe plan international.

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Cotnari in presa, Premii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s