Cotnari la Provino, Iasi 6-9 decembrie 2012

Aflat la a 2-a editie la Iasi, Provino – un festival complex de vin , arta si gastronomie,  se va desfasura  la Pallas in perioada 6-9 decembrie.

Conceput sub forma unui eveniment expozitional in jurul caruia a fost creata o retea de activitati conexe care promoveaza cultura vinului, Festivalul PROVINO 2012 reuneste in acelasi spatiu specialistii, antreprenorii din industria viniviticola si reprezentanti ai segmentului HoReCa din intreaga Moldova.

Festivalul PROVINO 2012 antreneaza publicul vizitator in diverse domenii ale cunoasterii vinului, prin intermediul unor ateliere cu grad sporit de interactivitate realizate cu suportul somelierilor, oeneologilor si degustatorilor autorizati.

Inca din week-endul trecut, Compania Cotnari si Casa de Vinuri Cotnari au fost parte integranta la actiunile de promovare a festivalului PROVINO, fiind parteneri la actiunile de degustari si prezentari de vinuri realizate de organizatori cu ajutorul somelierului Marian Timofti.

Atat Compania Cotnari cat si Casa de Vinuri Cotnari, vor fi prezente in cadrul festivalului cu cele mai generoase standuri, avand o suprafata de 54 mp, dar si ca parteneri la toate celelalte evenimente conexe ale festivalului:

-serile ART,WINE& GASTRONOMY

-PETRECERILE ORGANIZATE in diferite locatii(LA CASTEL, RALET etc)

-toate seminariile de prezentari si degustari  asistate de specialisti in domeniu:

-Valeriu V. Cotea, Gheorghe Craciunescu, Traian Petrea, Catalin Paduraru, Cintia Colibaba, Marian Timofti.

Casa de Vinuri COTNARI isi  va prezenta produsele in fata Iesenilor pentru prima data.

Vor fi mari surprize pentru vizitatorii care vor putea sa deguste pentru prima data o Grasa de Cotnari si o Tamaioasa Romaneasca de la Cotnari vinificate in sec, dar si  prima BUSUIOACA DE BOHOTIN recoltata si vinificata la Cotnari.

Reclame

Despre cotnari

Compania COTNARI este inima podgoriei Cotnari din anul 1948. Dragostea localnicilor pentru cresterea si rodul vitei de vie ne-a invatat sa pretuim fiecare boaba purtatoare de soare si sa impartasim cu ceilalti bucuria vietii.
Acest articol a fost publicat în Cadoul Perfect, Cotnari in presa, degustari, Vinul și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s